klik klik klik

Saturday, November 17, 2012

SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER !

lamanya tak update blog yang ini .. untuk menghidupkannya...saya nak join segmen yang ini lah..saja suka-suka nak memeriahkan dunia blogging ...


Nak join ? Sila maklum akan syarat - syaratnyer okay .

1 . Follow blog ini jika anda belum follow lah .  ok. done.

2 . Tulis tajuk entry anda --> SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER ! ok. done.

3 . Copy banner itu and linkkan ke entry ini . ok. done.

4 . Siap ? Tinggalkan link entry anda kat ruangan komen yang disediakan .ok. done.

Due date : 20 November 2012 =)  - huhu tinggal beberapa hari lagik ajer ..

# Wajib blogwalking peserta lain okay . 
Senarai peserta akan di update . Thanks .

9 comments:

  1. assalam..ayu dtg dr segmen yg sama...

    joom join segmen ayu pulak...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hahaha...kak Yon..saja-saja jer..dah lama tak hupdate belog...dah lama tak beli PML ...malas nak ambil gambar PML so...join segmen ajer lah

      Delete
  3. singgah sini dr segmen yg sme
    dh follow sini #250

    jmput singgah
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete
  4. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete