klik klik klik

Friday, January 1, 2010

Royal Ming 24K Gold Japan

Royal Ming 24K Gold Japan

Salam  entry terbaru di tahun 2010...saya mulakan dengan teko baru, bukan teko antik... tapi disebabkan berkenan dengan bentuknya yang menawan dan selepas SALE besar2an.... dari harga 3 angka menjadi 2 angka dan lebih murah dari beli teko antik sebiji.... daku tak lepaskan peluang...apatah lagi melihat kepada kilauan emasnya..... tiada corak bunga, very simple tetapi sungguh menawan....



 
 
Cop mohor di montotnya...

9 comments:

  1. berbaloi artifak koleksi kali ni.

    Salam tahun 2010!

    ReplyDelete
  2. Nur pondok Nur SalamJanuary 1, 2010 at 11:14 PM

    8:03 pm 1/1/10
    Nur "Salam Kak Azzah,Nur ada lihat teko serupa kat Parkson Grand..Harganya mak,memang beribu ribu lemon..."

    ReplyDelete
  3. "Nur, mmg harga sebenar beribu-ribu lemon...tapi percaya tak akak dapat beli teko ni lagi murah dari akak beli teko aladin kangkung tu!!! hahaha"

    ReplyDelete
  4. 9:24 pm 1/1/10
    ah mat gebu "salam kak azzah...set royal ming pun dalam kategori mahal juga..kira setaraf noritake atau narumi....gold dia cantik digandingkan dgn biru...nicee..."

    ReplyDelete
  5. ah mat Gebu,

    memang sebenarnya mahal..kedai dia tu ekslusif..kalau hari biasa2 akak tak berani masuk...mak oiii! harga mmg ribu2 punya... tapi masa tu ada sale banyak sampai 70-80% ... so harga teko tu percaya tak akak beli dpt harga RM50 sahaja!! tu akak cakap..lagi murah dari teko aladin kangkung akak beli tu! hehehe

    ReplyDelete
  6. 9:29 pm 1/1/10
    Chempaqa "salam kak..amboi ricardo dirembat nie-pmbuka 2010.. cayalahhhhhhhh..keep hunting"

    ReplyDelete
  7. Chemp... hehehe...ingat azam baru nak slow down ya...?

    ReplyDelete
  8. 10:47 pm 1/1/10
    amy "salam tahun baru..... lawonyer teko riccardo tu... penah tgk set roses riccardo kt umah kawan.... cun sgt..."

    ReplyDelete
  9. wahh cun gak teko ni kak..tutup die seakan tutup teko bulat antik kan..hehhehee

    ReplyDelete