klik klik klik

Monday, January 17, 2011

Wet Roses Idaman Kalbu

Salam semua, lama dah tak buat entri berkenaan pinggan mangkuk lama...
Alahmdulillah anak saya Zubair sudah semakin pulih, masih lagi dalam proses pemulihan...
kali ini mari kita layan gambar-gambar Wet Roses ku yang sudah lama sebenarnya berada di teratak ku...cuma tak sempat nak ambil gambar dan buat tayangan perdana...
 

 





15 comments:

  1. salam auntie azzah..
    trima kasih sudi lawat blog sy aritu...memang sy sedia maklum anak auntie kemalangan, sy faham mst auntie pun sebok...sy mmg mengikuti perkembangan anak auntie dr blog auntie ni...alhamdulillah die semakin pulih, sy harap die dapat pulih mcm sediakala x lama lagi..

    mmg cantik set wet roses auntie ni...byk betul, sy masih tercari2 teko aladiin dan cawannye....tahniah la auntie....sy suke sgt oval platter tu, pun susah nak dpt.
    walaupun ramai beralih ke fb tp sy tetap pada blog....hehehe

    ReplyDelete
  2. roscobbage mak jahJanuary 17, 2011 at 2:46 PM

    salam.azzah..
    alhamdlillah anak azah dah beransur pulih..dalam situasi mcm ni mmg kita nak banyak bersabar dan mohon doa yang x putus2 pada Allah.mudah2an anak azzah akan terus sihat mcm biasa.
    terpegun mk jah tengok koleksi wet roses ni..mak jah hanya ada teko aladin yang belom berteman.masih tercari2 cawannya.sekurang2nya boleh digunakan set ni klu ada cawannya..

    ReplyDelete
  3. 8:44 am 17/1/11
    k.gee "salam azah. wow..cantikkknye..tahniah"

    ReplyDelete
  4. Ezany,
    terimakasih sudi balas komen auntie... memang auntie lihat ramai sudah beralih arah ke FB, walaupun auntie juga ada FB tapi auntie tetap update blog dan lebih suka menulis di blog. Ia ibarat diary..boleh diselak2 semula apa yg kita tulis sebelum ini... FB sesuai untuk komen yang ringkas2 ... ibarat kita berbual kat tepi tingkap... hehehe..

    Alhamdulillah anak auntie sudah banyak perkembangannya...sudah boleh bercakap, berjalan2 dan respond apap yg kita cakap... cuma masih banyak lagi perkara2 yang dia tak ingat... so auntie kena banyak bercakap dan berbual dengan dia supaya dia boleh recall back memory lama dia... ada kawan yg dia ingat, ada yg dia lupa...begitu juga dengan cikgu dia...

    wet roses ni cawan dia auntie dapat dari Bro Shariff ..itupun nak kata rezeki auntie...mmg masa tu auntie tgh duk depan lappy ni..tetiba tgk dia update blog dia dan letak n3 pasal cawan wet roses ni...apalagi! tak tunggu walaup sesaat pon! hahaha...taulah hot item... lambat sikit pun sure kena kebas ek orang lain...

    ReplyDelete
  5. Salam roscobbage mak jah,

    Alhamdulillah...terimakasih juga di atas doa kalian... ya...kita sebagai ibu harus sentiasa mendoakan yang terbaik buat anak2...semoga Allah mempermudahkan segala urusan..Syukur Alhamduillah

    ReplyDelete
  6. K Gee,
    mmenag terpegun tatkala mendapat teko aladdin dari Tasya dahulu... bila dapat caran dari Bro SHariff ..lagilah ternganga...hehehe... nak cari sugar pot dan creamer bak menanti puteri kayangan turun dari langit! hehehe

    ReplyDelete
  7. salam k azzah,

    syukur alhamdulillah anak akak dah semakin sihat ya.

    Memang cantik sungguh wet roses ni tahniah ya kak azzah . Bila sya baca apa akak tulis kat komen Zany saya pun setuju . Saya tetap akan setia dgn blog yang umpana diari yang sanagt dekat dgn diri saya . Betul tu kak dgn blog kita blh selak balik catatan lama yg kita tulis dulu . Saya pn sama biar pun ada fb tapi saya lebih kepada silent reader saja .Lagi pun di blog la saya dapat kenal ramai blogger peminat pml macam akak dan lain-lain lagi..

    ReplyDelete
  8. Salam Nannie,

    lamaaaa dah tak dapat komen dari Nannie..sibuk ya anak2 dah sekolah? yang kecil pun dah sekolah ya? atau turut hantar kakak ke sekolah? ...hehehe..macam tulah ragam anak kecil...aduish..zaman akak dah berlalu... Hana' pun dah masuk darjah 3 tahun ni...

    Pasal Wet Roses ni, akak bersyukur sangat dan berterimakasih kpd Tasha...dah lama ek tak dengar berita dari dia? apa khabar dia agaknya? ...
    teko dan platter tu dulu dapat dari dialah...

    ye kan Nannie...sekarang bloggers PML ramai dah lari ke FB...nampak merah kat sana... tapi akak masih setia dgn blog ni juga...
    selain macam diari, ada pendapatan sampingan hasil dari iklan Nuffnang tu!

    ReplyDelete
  9. 8:40 pm 17/1/11
    nita "salam kak...wet roses idaman kalbu, tengok set akak ni menusuk kallbu...hu hu"

    ReplyDelete
  10. Nita....
    hati-hati ya...jangan sampai tertusuk jarum sudah! hehehe

    ReplyDelete
  11. 2:37 pm 18/1/11
    Tiniey "Saya turut mendoakan semoga anak akak cepat sembuh seperti sediakala... amin"

    ReplyDelete
  12. Tiniey,

    terimakasih atas ingatn dan doa itu...

    ReplyDelete
  13. salam azzah..
    Alhamdhulillah Zubair beransur pulih..
    akak memang respect kat azzah..berusaha mengumpul pinggan mangkok lama yg menjadi minat azzah.macam2 koleksi bunga azzah ada.bunga yg ni memang paling cantik pada pandangan akak..

    ReplyDelete
  14. Assalamu'alaikum Nurazzah

    Lama tak singgah hingga tak tahu kemalangan yg menimpa Zubair. Maaf. Semoga dia telah sembuh spt sediakala. Insya-Allah!

    Set yg dipaparkan itu memang anggun sekali. Susah cari, susah dapat tu. Kena jaga baik-baik.

    Ceria selalu.

    ReplyDelete
  15. salam kak azah..
    ya amponnnnnnn kak..sy langsung x taw kak..ALHAMDULILLAH..anak akak dah sihat..x per kak..dugaan dr ALLAH..hanya org yg ALLAH sayang akan diuji dgn pelbagai ujian..mcm mana dgn memori anak akak skrg?semakin pulih ker?insyallah..
    bout wet roses tuh..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sy dok skodeng cawannya & milk jar..hiihihihhi..

    ReplyDelete