klik klik klik

Sunday, August 22, 2010

Dulang dan sikembar Wild Roses

Salam Ahad semua..hari panas dan sedang berehat di rumah sahaja... tengah kemas-kemas tengok dulang ni...baru teringat dulang ni anak sulung saya bawa balik dari Jordan beberapa bulan lepas..
Pagi tadi jalan-jalan kat Car Boot Sale di Stadium Shah Alam..dah lama saya tak pergi sini....saja jalan2 nak cari tudung Raya anak bungsu saya ni... suka beli kat sini sebab boleh tawar-menawar... boleh dapat harga baik..kalau kat shopping kompleks tu harga tetap..tak boleh tawar-menawar..
tiba-tiba terpandang kat satu gerai ni...gerai ni bukanlah jual pinggan mangkuk lama..tapi ada tersesat 2 teko ni atas meja dia...terus tanya ..tengok keadaannya bagus..tak ada sikit pun sumpik ke apa..pikir punya pikir akhirnya ambil aje dua-dua... 
Hajat hati nak jual salah satunya, hasil jualan boleh didermakan kepada tabung surau sekolah anak saya tu...sesiapa yang berminat boleh lah calling-calling ok...
Dulang dari Jordan dan teko kembar...

1 comment:

  1. salam ramadan azah.. cantiklah dulang yg anak u bawa..,ingat betul kat mak dia ni. Baguslah azah.. jariah dibulan puasa nie. banyak dpt kelebihannya nanti..insyaallah.

    ReplyDelete