klik klik klik

Tuesday, February 2, 2010

Bunga Padi - Bhgn 2

Salam pagi Selasa...berjumpa lagi kita di tahun baru 2010..rasanya baru sahaja menyambut tahun baru..tapi hari silih berganti tiba2 dah masuk Februari !!! 
Hari ini sambung lagi mengenai bunga padi... ini adalah latest addition yang paling saya suka dan gembira apabila mendapatnya... Alhamdulillah bila dah rezeki kita tu, ia akan datang bergolek...tak perlu berpeluh2 mencari di stor apeks .... 
Ini lah dia teko tinggi lampai pinggang ramping si bunga padi..
 
.manakala creamer sepadan ini dapat semasa geder2 tahun lepas di Amcorp Mall...
Pandangan belakang teko dan creamer...

Bunga Padi teapot parade.... yang manakah calon pemenang Ratu Teko??? 
(maaf..kualiti gambar sangat tidak memuaskan...al-maklumlah ambil guna camera hp murah ajek... 
huhuhu... bilalah nak baikkan digicam saya yang dah rosak tu? atau beli baru ajek??? )

13 comments:

  1. salam kak azah,

    aduhaiiii jatuh jatung ku ini kak weiiiiiiiii cantik bangat ..ni yang tak pernah ku dapat kakkk kalau ada lagi campak kat saya satu kak weiii

    ReplyDelete
  2. Alahaii..comellnyer sitramping tinggi lampai tu..1s time tgk ni..utg k azzah dpt ni..

    ReplyDelete
  3. cutenya teko yg tinggi lampai tuu...1st time tengok...

    ReplyDelete
  4. salam azah,

    cantiknye coffee pot bunga padi tu...dah juga creamernye. akak masih tiada creamer. klu jumpa di mana2 dan hrg reasonable, tlg lah belikan ukt akak ye.

    ReplyDelete
  5. salam kak azzah..
    waduhhhhhh..manyak suka itu CP..langsing lagi anggun..beli jer camera baru akak..hehe..saya pun dah melabur minggu lepas.. ;)

    ReplyDelete
  6. hanishaimigaleryantikFebruary 2, 2010 at 6:41 PM

    10:18 am 2/2/10
    hanishaimigaleryantik "cute lah kak azzah teko yg tinggi lampai tuuu...lain dr yg lain"

    ReplyDelete
  7. 10:30 am 2/2/10
    ah mat gebu "salam kak azzah..kakkk, cunnya teko tinggi lampai tuu..kalau jumpa saya nak jugakk!!!....jgn lupa yeaa"

    ReplyDelete
  8. hanishaimigaleryantikFebruary 2, 2010 at 6:43 PM

    11:21 am 2/2/10
    hanishaimigaleryantik "khikhih cik mat...yg kurus2 tu bio dia org lah yg collect..kita collect yg montok2 mcm kita lah kot..hehehehe"

    ReplyDelete
  9. 11:53 am 2/2/10
    pn.n "salam kak.timakasih bnyk2 ia,n the gift.suka sangat.ratu teko semstinya yg.langsing itu.."

    ReplyDelete
  10. 2:22 pm 2/2/10
    KAKINTAN "salam Azzah..canteknya teapot tu...tinggi lampai je kan"

    ReplyDelete
  11. 4:00 pm 2/2/10
    sharif64 "salam azzah,skrg nie dahsyatlah banyak koleksinya..cantik2 & grand tue.Teruskan usaha menghunting ya.."

    ReplyDelete
  12. Salam auntie,
    cun-cun koleksi bunga padi. Seronok saya tengok, hehe.. Teko bulat bunga padi auntie dah ada ke?

    ReplyDelete
  13. salam kak..pesanan penaja..
    nak teko padi langsing jg..huuhuhuhu..sy seketoi pon x dok bunga padi..bunga gandum jer..huhuhuhuuh

    ReplyDelete